Reštaurácia Fontána Dubnica nad Váhom

Denné menu

MENU

Pondelok 02. 03. 2015

Polievka: 0,33l Zemiaková na kyslo (1,7)

 

  1. 120g Kurací plátok v bylinkovej omáčke, ½ ryža ½ opekané zemiaky        3,30 (1)

    1. 120g Grilovaná marinovaná krkovička so zelenou fazuľkou, 200g ryža 3,30 (1)

    2. 360g Francúzske zemiaky s kapustovým šalátom                              2,95 (3,7,12)

    3. 150g Plnený morčací závitok so šampiňónovou omáčkou, ½ ryža ½ hranolky 4,45 (1,7)

Utorok 03. 03. 2015

Polievka:0,33 Kapustová s klobáskou (1.12)

 

  1. 120g Bravčový špíz po „GURMANSKY“, 200g zemiakové pyré, kyslá uhorka 3,30 (7.12)

  2. 120g Kuracie prsia s broskyňou a syrom, 200g ryža                                 3,30 (1,7)

  3. 360g Cestovinovo-zeleninový šalát s kuracím mäsom                              2,95 (1,3,7)

  4. 150g Pomsta šéfa kuchyne, ½ opekané zemiaky ½ ryža                          4,45

Streda 04. 03. 2015

Polievka:0,33l Hŕstková (1)

 

  1. 120g Vyprážaný bravčový rezeň, slovenský šalát                                  3,30 (1,3,10,12)

  2. 230g Pečené kuracie stehno, 200g ryža, broskyňa                                3,30

  1. 350g Hermelín v zemiakovom cestíčku, kapustový šalát                        2,95 (1,3,7,12)

  2. 150g Morčací závitok s údeným syrom a slaninkou, ½ zem.krokety ½ ryža 4,45 (1,3,7)

 

Štvrtok 05. 2015

Polievka:0,33 Falošná držková (hliva) (1)

 

  1. 120g Kuracie prsia v pikantnom cestíčku, 200g dusené zemiaky, uhorka 3,30 (1,3,7,12)

  2. 200g Plnený pečený bôčik s dusenou kapustou, 150g knedľa                 3,30 (1.3,7)

  3. 360g Zapekané plnené palacinky s tvarohom, smotanou a ovocím         2,95 (1,3,7)

  4. 130g Marinované kráľovské medailonky s grilovanou zeleninou, 200 ryža 4,45 (1,10)

Piatok 06. 03. 2015

Polievka: 0,33l Zelerová s mrkvou (7,1)

 

  1. 120g Vidiecky bravčový plátok, 200g ryža                                3,30 (1,3)

  2. 120g Vyprážané rybie filé, 200g varené zemiaky uhorkový šalát 3,30 (1,3,7,12)

  3. 360g Kapustové fliačky                                                          2,95 (1,3)

  4. 150g Kurací závitok s brokolicou a syrom, ½ ryža ½ opekané zemiaky 4,45 (1,7)

Sobota 07. 03. 2015

Polievka: 0,33l Cibuľová s opekaným chlebom (1,7)

 

100g Vyprážaný syr, 200g varené zemiaky, tatárska omáčka 3,30 (1,3,7,12)

 

Nedeľa 08. 03. 2015

Polievka: 0,33l Slepačí vývar s rezancami (1,3,4)

 

120g Černohorský kurací rezeň, 200g varené zemiaky 3,30 (1,3,7)

K menu podávame 0,2l vody

Váha mäsa je uvedená v surovom stave. Zmena jedálneho lístka vyhradená

Obedové menu podávame od 11:00-14:00 www.restauracia-fontana.sk.

Zoznam alergénov (od 1-14) je uvedený v jedálnom lístku