Reštaurácia Fontána Dubnica nad Váhom

Denné menu

 

 

 

Pondelok 26. 01. 2015

Polievka: 0,33l Paradajková so syrom a kukuricou (1,3)

 

  1. 120g Znojemské bravčové karé, 200g ryža 3,30 (1,12)

    1. 120g Kuracie prsia na grile, ½ hranolky, ½ ryža 3,30

    2. 360g Francúzske zemiaky, kyslá uhorka 2,95 (3,7,12)

    3. 120g Sedliacky plnený syr, 200g varené zemiaky, tatárska omáčka 4,45 (1,3,7,12)

       


Utorok 27. 01. 2015

Polievka:0,33 Frankfurtská s klobáskou (1)

 

  1. 120g Zaklepávaný bravčový rezeň, 200g opekané zemiaky 3,30 (1,3,7)

  2. 120g Mexické kuracie prekvapenie v zemiakovej placke 3,30 (1,3,7)

  3. 200g Plnené šampiňóny s pizza tyčinkami, dressing 2,95 (1,3,7)

  4. 150g Cordon bleu, 150g hranolky 4,45 (1,3,7)

     


Streda 28. 01. 2015

Polievka:0,33l Ľahká zeleninová s krupicovými haluškami (1,3,7)

 

  1. 120g Chrumkavé kuracie prsia, 200g zemiakové pyré 3,30 (1,3,7)

  2. 120g Bravčové karé s bazalkovou omáčkou, 200g ryža 3,30 (1,7)

  1. 360g Zapekané cestoviny so syrom a brokolicou 2,95 (1,3,7)

  2. 150g Morčací závitok s bryndzou a slaninkou, 200g ryža 4,45 (1,7)

 

Štvrtok 29 01. 2015

Polievka:0,33 Kyslá šampiňónová s fazuľkou (1,7)

 

  1. 120g Kuracia plnená kapsa na prírodno (šunka,syr,kápia), 200g ryža 3,30 (1,7)

  2. 120g Bravčové pečené mäso s dusenou kapustou, 150g knedľa 3,30 (1,3)

  3. 350g Žemľovka s broskyňami a čokoládovým pudingom 2,95 (1,3,7)

  4. 150g Kuracie prsia v mandľovom cestíčku, 200g opekané zemiaky 4,45 (1,3,7,8)

     


Piatok 30. 01. 2015

Polievka: 0,33l Kelová s mrkvou a zemiakmi (1)

 

  1. 120g Vyprážanie kuracie prsia, 240g sedliacky šalát 3,30.(1,3,7,12)

  2. 120g Vtáčie hniezda, 200g ryža 3,30 (1,3)

  3. 360g Strapačky s kyslou kapustou a slaninkou 2,95 (1,7)

  4. 150g Hermelín pre mlsné jazýčky, 150g hranolky 4,45 (1,3,7)

     


Sobota 31. 01. 2015

Polievka: 0,33l Brokolicová s opekaným chlebom (1)

 

120g Terchovský kurací plátok, 200g ryža 3,30 (1)

 

Nedeľa 01. 02. 2015

Polievka: 0,33l Slepačí vývar s rezancami (1,3)

 

120g Viedenské bravčové karé, volské oko, 200g opekané zemiaky 3,30 (1,3)

 

K menu podávame 0,2l vody

Váha mäsa je uvedená v surovom stave. Zmena jedálneho lístka vyhradená

Obedové menu podávame od 11:00-14:00 www.restauracia-fontana.sk.

Zoznam alergénov (od 1-14) je uvedený v jedálnom lístku

Pondelok 26. 01. 2015

Polievka: 0,33l Paradajková so syrom a kukuricou (1,3)

 

  1. 120g Znojemské bravčové karé, 200g ryža 3,30 (1,12)

    1. 120g Kuracie prsia na grile, ½ hranolky, ½ ryža 3,30

    2. 360g Francúzske zemiaky, kyslá uhorka 2,95 (3,7,12)

    3. 120g Sedliacky plnený syr, 200g varené zemiaky, tatárska omáčka 4,45 (1,3,7,12)

       


Utorok 27. 01. 2015

Polievka:0,33 Frankfurtská s klobáskou (1)

 

  1. 120g Zaklepávaný bravčový rezeň, 200g opekané zemiaky 3,30 (1,3,7)

  2. 120g Mexické kuracie prekvapenie v zemiakovej placke 3,30 (1,3,7)

  3. 200g Plnené šampiňóny s pizza tyčinkami, dressing 2,95 (1,3,7)

  4. 150g Cordon bleu, 150g hranolky 4,45 (1,3,7)

     


Streda 28. 01. 2015

Polievka:0,33l Ľahká zeleninová s krupicovými haluškami (1,3,7)

 

  1. 120g Chrumkavé kuracie prsia, 200g zemiakové pyré 3,30 (1,3,7)

  2. 120g Bravčové karé s bazalkovou omáčkou, 200g ryža 3,30 (1,7)

  1. 360g Zapekané cestoviny so syrom a brokolicou 2,95 (1,3,7)

  2. 150g Morčací závitok s bryndzou a slaninkou, 200g ryža 4,45 (1,7)

 

Štvrtok 29 01. 2015

Polievka:0,33 Kyslá šampiňónová s fazuľkou (1,7)

 

  1. 120g Kuracia plnená kapsa na prírodno (šunka,syr,kápia), 200g ryža 3,30 (1,7)

  2. 120g Bravčové pečené mäso s dusenou kapustou, 150g knedľa 3,30 (1,3)

  3. 350g Žemľovka s broskyňami a čokoládovým pudingom 2,95 (1,3,7)

  4. 150g Kuracie prsia v mandľovom cestíčku, 200g opekané zemiaky 4,45 (1,3,7,8)

     


Piatok 30. 01. 2015

Polievka: 0,33l Kelová s mrkvou a zemiakmi (1)

 

  1. 120g Vyprážanie kuracie prsia, 240g sedliacky šalát 3,30.(1,3,7,12)

  2. 120g Vtáčie hniezda, 200g ryža 3,30 (1,3)

  3. 360g Strapačky s kyslou kapustou a slaninkou 2,95 (1,7)

  4. 150g Hermelín pre mlsné jazýčky, 150g hranolky 4,45 (1,3,7)

     


Sobota 31. 01. 2015

Polievka: 0,33l Brokolicová s opekaným chlebom (1)

 

120g Terchovský kurací plátok, 200g ryža 3,30 (1)

 

Nedeľa 01. 02. 2015

Polievka: 0,33l Slepačí vývar s rezancami (1,3)

 

120g Viedenské bravčové karé, volské oko, 200g opekané zemiaky 3,30 (1,3)

 

K menu podávame 0,2l vody

Váha mäsa je uvedená v surovom stave. Zmena jedálneho lístka vyhradená

Obedové menu podávame od 11:00-14:00 www.restauracia-fontana.sk.

Zoznam alergénov (od 1-14) je uvedený v jedálnom lístku