Reštaurácia Fontána Dubnica nad Váhom

Denné menu

****************

Pondelok 14 .04.2014 Polievka: 0,33l Zelerová (1,9)

1. 120g Kuracie plátok v bylinkovej omáčke, 200g ryža 3,30 (1,12)
2. 200g Vyprážaný karfiol, 200g varené zemiaky, tatárska omáčka 3,30 (1,3,7)
3. 340g Pizza „Prosciutto s kukuricou“ 2,95 (1,3,7)
4. 150g Morčacie pikantné soté, ½ ryža ½ opekané zemiaky 4,45 (1)

Utorok 15 .04.2014 Polievka: 0,33l Rascová s vajcom a cestovinou (1,3)

1. 120g Kuracie roláda, 200g opekané zemiaky 3,30 (1,3,7)
2. 120g Segedínsky guláš, 150g knedľa 3,30 (1,3,7,12)
3. 340g Francúzske zemiaky, kyslá uhorka 2,95 (3,7,12)
4. 150g Marinovaná panenka s pórkovou omáčkou, 200g ryža 4,45 (1)

Streda 16 .04.2014 Polievka:0,33.l Kurací vývar s pečienkovými haluškami (1,3)

1. 120g Vyprážaný „CORDON BLUE“, 200g zemiakové pyré, uhorka 3,30 (1,3,712)
2. 120g Pikantné žobrácke rebierko s grilovanou zeleninou, 200g ryža 3,30 (1)
3. 300g Dukátové buchtičky s vanilkovým krémom 2,95 (1,3,7)
4. 150g Morčacie v nivovej omáčke, 150g hranolky 4,45 (1,7)

Štvrtok 17 .04.2014 Polievka:0,33 Cibuľnačka s opekaným chlebom (1)

1. 120g Gazdovská bravčová pochúťka, 200g ryža 3,30 (1,10)
2. 120g Vyprážaný syr, 200g varené zemiaky, tatárska omáčka 3,30 (1,3,7)
3. 360g Špenát s volským okom, zemiaky 2,95 (1,3)
4. 150g Kuracie prsia na šampiňónoch, ½ ryža ½ opekané zemiaky 4,45 (1)

Piatok 18 .04.2014 SVIATOK Polievka: 0,33l Zeleninová (1,9)

1. 080g Hermelín v zemiakovom cestíčku, 200g zeleninový šalát 3,30 (1,3,7)
2. 120g Vyprážané filé 200g zemiakové pyré, kyslá uhorka 3,30 (1,4,3,712)

Sobota 19 .04.2014 Polievka: 0,33l Brokolicová krémová s opekaným chlebom (1,7)

1. 120g Kuracie prsia „Fontána“, 200g ryža 3,30 (1)

Nedeľa 20 .04.2014 Polievka: 0,33l Slepačí vývar s rezancami (1,3)

1. 100g Morčacie prsia v mandľovom cestíčku, 200g šťuchané zemiaky 3,30 (1,3,7,8)
K menu 0,2l minerálnej vody zdarma Váha mäsa je uvedená v surovom stave. Zmena jedálneho lístka vyhradená
Obedové menu podávame od 11:00-14:00 www.restauracia-fontana.sk.
Zoznam alergénov (od 1-14) je uvedený v jedálnom lístku